Aktuellt datum och tid: sön 25 sep 2022, 11:01


Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]




Ny tråd Svara på tråd  [ 7 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Forumsidorna laddar hela tiden
InläggPostat: ons 23 sep 2009, 15:36 
Trollkarl
Trollkarl

Blev medlem: tor 02 mar 2006, 19:05
Inlägg: 1511
Ort: Finland
Har det gjorts några ändringar på forumsidorna? Av någon underlig orsak så blir alla forumsidor i stadiet loading/laddar ner. Dvs i Firefox blir laddningsbalken aldrig färdig och cirkeln snurrar hela tiden. Sidan ser helt ok ut. Tycker inte att den gjort så tidigare. Huvudsidan har inte sådana problem. Eller andra sidor jag kollar in.


Upp
Offline Profil  
 

Dela på:

Share on Facebook FacebookShare on Twitter TwitterShare on Tuenti TuentiShare on Sonico SonicoShare on FriendFeed FriendFeedShare on Orkut OrkutShare on Digg DiggShare on MySpace MySpaceShare on Delicious DeliciousShare on Technorati TechnoratiShare on Tumblr TumblrShare on Google+ Google+

 Inläggsrubrik:
InläggPostat: ons 23 sep 2009, 15:51 
Lärling
Lärling
Användarvisningsbild

Blev medlem: sön 19 okt 2008, 15:54
Inlägg: 436
Ort: Malmö
Har inga problem alls med FF 3.5.3 under XP


Upp
Offline Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: ons 23 sep 2009, 16:25 
Nybörjare
Nybörjare
Användarvisningsbild

Blev medlem: sön 08 apr 2007, 20:10
Inlägg: 43
Ort: Sweden
Martin O skrev:
Har inga problem alls med FF 3.5.3 under XP


Håller med föregående talare, har testat med tre datorer med vista och XP m firefox 3.5
Inga bekymmer alls.

_________________
beep beep, vrooom


Upp
Offline Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: ons 23 sep 2009, 16:25 
Administrator
Administrator
Användarvisningsbild

Blev medlem: fre 23 maj 2003, 19:34
Inlägg: 439
Ort: Stockholm
Har inte heller märkt några sådana problem. Vilken version av Firefox kör du? Många plug-in:er?

/JM

_________________
Vespa Rally 221 -73
Vespa Primavera 130 -81
Vespa 50S -65
Lambretta LI 150 s1 -59
Isomac Napolissima -05


Upp
Offline Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: ons 23 sep 2009, 19:33 
Lärling
Lärling
Användarvisningsbild

Blev medlem: lör 23 aug 2008, 23:51
Inlägg: 272
Ort: Norberg
Går även bra med Google Chrome...

_________________
Vespa P200E -80
Triumph Bonneville -01
_____________________
mattias@abc.se


Upp
Offline Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: ons 23 sep 2009, 22:17 
Administrator
Administrator
Användarvisningsbild

Blev medlem: lör 08 sep 2007, 11:54
Inlägg: 537
Ort: Stockholm
Hej alla,

Jag märker inga problem, men kan tänka mig att det skulle kunna bero på om någon har länkat in en bild (avatar eller postad bild) som ligger på en icke-svarande server. Då kan problemet uppstå.

/Johan


Upp
Offline Profil  
 
 Inläggsrubrik:
InläggPostat: tor 24 sep 2009, 10:44 
Trollkarl
Trollkarl

Blev medlem: tor 02 mar 2006, 19:05
Inlägg: 1511
Ort: Finland
Idag är det inga som helst problem. Tydligen någonting temporärt. Firefox 3.5.3 använder jag också. Avataridén var ju bra men osannolik, i så fall var den bilden på alla sidor, också på huvudsidan...


Upp
Offline Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 7 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2010