Lambretta Club Göteborg

Lambretta är inte bara den vackraste italienska scootern, den är mycket mer än så. En livsstil, en vänkrets, och även ett ständigt hål i plånboken. Ett äventyr i livet, i garaget och ute på vägarna. Vi i Lambretta Club Göteborg håller Lambrettas fana högt i Göteborgstrakten.

Klubben bildades runt år 2000, vid ett möte på vårt dåvarande stamfik Oji på Vasagatan. Vi är oftast en bit över 30 medlemmar, med ett all time high på 43 medlemmar under förra året. Den hårda kärnan, som alltid är med, är kanske runt 15 trevliga och lagom galna kvinnor och män. Peter Sundfeldt är president/inspiratör och Christina Rekstad kassör/administratör.

Göteborgstrakten har gradvis blivit allt större. Vi har idag trevliga och aktiva medlemmar inte bara i själva Göteborg, utan även i Göteborgs östra förorter i Smålands skogar, i de norra förorterna i Bohuslän, Västergötland, Dalsland och Värmland. Vi har även enstaka medlemmar i riktigt avlägsna förorter, som på andra sidan norska gränsen och vid Mälarens utlopp i Östersjön.

Givetvis är vårt stora gemensamma intresse för oss att hålla våra scootrar på vägarna och göra dem snyggare, snabbare och säkrare. Vi brukar hålla i den årliga nyårs-rideouten i Göteborg. Vi har även arrangerat Cannonball Scooter Run 2006 i södra Bohuslän, 2014 i Halland och 2018 i Småland. Åkare från oss brukar ge sig ut i Europa till det årliga Eurolambretta, och till stora och små träffar i Sverige, Skandinavien, Europa och världen.

Vill du komma i kontakt med oss så sök upp oss på Facebook.

Kontaktuppgifter
Facebook: Lambretta Club Göteborg https://www.facebook.com/groups/lcgbg/
Web: http://gbg.lambrettaclub.se
Mail: gbg@lambrettaclub.se

Annonsera, ej inloggad