Mondo Scooterrun - INSTÄLLT

2018-09-22 Örebro Scooterrun Träff Kommentarer: 0

Arrangörerna har valt att ställa in arrangemanget.

Det har gått 10 år sedan Örebro Scooterklubbs första scooterrace, Jalmars Rejs svepte fram på vägarna i västernärke. Men nu är det återigen dags att svepa in Västernärke med tvåtaktsrök.

Med karta och kompass tar vi oss fram till olika kontroller och knäcker Jalmars klurigheter, utan jäkt och tidspress. Vi tävlar i lag med två eller flera i varje.
Så häng med, ha en heldag med scootern, landet o kossorna. Du kommer att få vrida styre, för här är raksträckorna inte långa.
Ärrade veteraner som en gång kört Jalmars Rejs kommer att kunna le igenkännande efter vägen men samtidigt tappa hakan inför vissa nyheter.

Så här är det:
Start kl 1100 på Älvtomtagatan 14 i Örebro där får du karta o instruktioner, där finns också p-plats för bil med kärra.
Du följer vägen på kartan och kommer till kluriga kontroller efter fina o slingriga vägar. Vi samlar ihop oss vid lunchdags på känd tradarkrog sen bär de av igen över slätten mot Närkesmetropolen (Örebro )
I Örebro går vi i mål vid känd scooterkällare eller på annat ställe. Sen blir det pilsner i scooterkällaren på kvällskvisten.
Kör du inte alltför mycket fel så har du lagt till 8-9 mil på mätaren när du kommer i mål. Skulle det bli fel på scooter så finns breakdown service som tar dig och scootern tillbaka till örebro. Liten startavgift och litet pris utöver äran utlovas.
Du kör en scooter som går fortare än 45 km/h, om den är av plåt eller plast, automat eller manuellt växlad spelar ingen roll.

Maila till percypalmer@gmail.com om du har tänkt dig att vara med. Vi ställer er in rejset om det är överhängande risk för hagel, drivis, snöstorm eller hällregn men då mailar vi till anmälda dagen innan.

Annonsera, ej inloggad