Scooter Trail Dalia 2020

2020-07-02 - 2020-07-05 Göteborg Scooterrun Kommentarer: 0

Scooter Trail Dalia 2020. En samproduktion mellan Norge och Sverige.

En långhelg för dig med en särskild feeling för körning på alla sorters finvägar och som gärna vill ha lite längd på dagsetapperna.

När landskapet står i tidig sommarblomning njuter vi av några sköna dagar med våra vänner från Norge. Helgen erbjuder några oförglömliga dagar inramade av natursköna vyer och äventyrlig körning. Vi kör i en del av Sverige vars landskapsblomma man inte glömmer och ett landskap som inte alltid uppmärksammas på samma sätt som sina grannlandskap, Bohuslän och Värmland. Dalsland, landskapet där Tage Danielssons film efter Astrid Lindgrens sagofigur Ronja Rövardotter delvis spelades in.

Vi härjar helt skamlöst bland Dalslands skogar, rumpnissar, sjöar, hantverkskultur och traditioner, korpar, slussar, vildvittror, Sveriges roligaste väg(ar) med rallynoter, grådvärgar, närproducerat, och - förstås - vackert blomstrande förgätmigej. Vi kommer också att lyssna efter ekot från en svunnen racingepok där motorsportens hjältar för första gången drog fram på banan just här mellan träd och ängar för exakt 54 år sedan.

På grund av evenemangets art och boende är deltagarantalet begränsat till 24 personer. Vi bor i campingstugor som ligger vackert invid Dalslands kanal. Anmälningsavgiften inkluderar tre nätters boende, frukost/middag och en festlokal/kök/matsal. Maten fixar och lagar vi gemensamt.

Anmälningsavgiftens belopp och mer information kommer så småningom.

Annonsera, ej inloggad