Aldrig har vi haft det bättre ...

in

Aldrig har vi haft det bättre med scooterismen i Sverige. Efter några år med lägre verksamhet anordnas det flera träffar och aktiviteter runt om i landet. Det finns reservdelar, trim och specialprodukter att köpa till nästan alla modeller. SSK har över 1000 medlemmar och stabil ekonomi. Scooteristen utvecklas och blir snyggare för varje nummer. Det finns massor av mektips i böcker , YouTubeklipp och olika forum. Försäkringar med ok pris, nytillverkade scootrar med snygg design och bra prestanda och så vidare – total framgång på alla plan.

Helt enkelt en perfekt tid att engagera sig i Svenska Scooterklubben och anmäla intresset för någon av de styrelseposter som ska väljas på årsmötet i Karlstad om några veckor. Just nu letar valberedningen efter lokalgruppsansvarig, sekreterare, webmaster och ett fyllnadsval som PR ansvarig. Tveka inte att höra av dig till någon i valberedningen om du vill höra mer om rollerna och tipsa om dig själv eller någon kompis.

Ni når oss på valberedning@scooterklubben.com eller Henrik Albertsson 0706 947189, Hans Simonen 0720 526423, Anders Bäckström 0730 755621

Annonsera, ej inloggad