Scooteristen söker ny redaktör

”Att göra Scooteristen är en hel del jobb men oerhört roligt” säger Magnus, vår nuvarande redaktör. ”Jag har genom det här uppdraget lärt känna så himla många trevliga människor.” Och det är det det handlar om, ett kul hobbyprojekt för ett år eller två. Din enda betalning är glädjen och äran att göra nummer efter nummer av en av Sveriges bästa entusiasttidningar, det har vi opartiska omdömen som säger.

Det är bra om du kan en del om scootrar men ännu bättre om du är duktig på tidningsproduktion. Vad du gör är att bestämma vad vi ska ha med i tidningen, hur mycket plats olika artiklar ska få ta, jaga på skribenter och fotografer och hålla deadlines. Du jobbar ihop med en redaktion som är spridd över Sverige, dessutom med en mycket duktig originalare som sätter ihop tidningen i datorn.

Blir du intresserad? Kan det här vara något för dig, och du något för Scooterklubben? Ring eller maila direkt! Har du någon bland dina scooterkompisar som du tror kan passa? Prata med honom eller henne direkt! Tillsammans ska vi se till att Scooteristen fortsätter vara minst lika bra som nu!

Kontakt:
Magnus Ohlsson, redaktör för Scooteristen.
Mail scooteristen@scooterklubben.com
Tfn 0702-59 45 10

Annonsera, ej inloggad

Senast kommenterat