Sponsringspolicy

SSK Sponsrings policy.

Beslut om sponsring av en scooterträff tas i varje enskilt fall av SSKs styrelse.

Om SSK beslutar sig för sponsring så står SSK för 25% av SSK-medlemmars anmälningsavgift. SSK kan sponsra en anmälningsavgift på Max 500 kr.

Rabatten för SSK medlemmarna ska framgå redan vid anmälningstillfället då 25% direkt ska dras av på anmälningsavgiften. Det gäller anmälningar gjorda innan sista anmälningsdag. Medlemmar som efteranmäler sig kommer tyvärr missa SSK's sponsring.

SSK kan sponsra träffar med upp till 12,5% av anmälningsavgiften till samtliga betalande deltagare (SSK medlemmar inräknade). Det gäller anmälningar gjorda innan sista anmälningsdag. Dessa pengar går direkt till Träffanordnare.

En faktura ska skickas till SSK's kassör kassor@scooterklubben.com.
Pengarna kommer att skickas omgående.

Under själva träffen ska det tydligt framgå att SSK är med och sponsrar.
Behövs material såsom STOR banner eller flagga med SSK loggan på för att visa att SSK sponsrar träffen, så hör av er till SSK's styrelse info@scooterklubben.com så finns det till utlåning.

Tänk på att skicka er ansökan om sponsring i god tid (helst 4 veckor) innan evenmanget för att vi ska ha chans att behandla den. Vi förbehåller oss rätten att även få se budget för evenemanget.

Exempelberäkning:

En träff med 30 deltagare varav 20 är SSK medlemmar.
Anmälningsavgift 400kr.

Medlemsrabatt 25%: 0,25*400*20=2000 kr

Samtliga betalande deltagare: 0,125*400*30=1500kr

Summa 3500kr

--------------------------------------------------------------------------------

SSK Fikasponsring.

SSK kan sponsra en klubb med fikabiljetter á 30 kr/pers under max en träff per år. Fil med SSK-fikabiljetter skickas till träffansvarig som skriver ut dem på papper. Under träffen lämnar ansvariga ut fikabiljetterna till deltagarna som kan lösa in dem i utvalt cafe eller glassbar. Träffansvarig betalar notan och skickar räkningnen till kassören.

Beslut om sponsring med fikabiljetter tas i varje enskilt fall av SSK's styrelse.

För mer info kontakta Lokalgruppsansvarig klubb@scooterklubben.com.

Annonsera, ej inloggad