Visby Vespa Club

in
Scootrar vid ringmuren i Visby

Visby Vespa Club är hela Gotlands klubb med ca 50 medlemmar på ön, indelade i sektionerna norr, mellan och söder.

Vi ordnar träffar och aktiviteter fördelade över vår långa säsong, med lite olika inslag. Återkommande är bl.a. Vespaorienteringen och den stora MC-kortegen. Nytt för i år är klubbmästerskap i gymkhana och nästa år siktar vi på nationellt arrangemang för Sveriges scooterister i just gymkhana! Första tisdagen i månaden träffas vi på glassbaren i Visby hamn, klubbens stamställe.

Vi blir gärna fler! Som medlem betalar du 250 kr per år och familjemedlem över 15 år 125 kr. 2011 sänker vi dessutom årsavgiften p.g.a god ekonomi! En medlemsgåva ingår alltid i medlemsavgiften och detta år har vi tagit fram inte mindre än en flagga till benskölden samt en reflexväst, båda med klubbens logo på.

För mer information om medlemsskap, bilder m.m.
www.visbyvespaclub.se
www.facebook.com/visbyvespaclub

Varmt välkommen till Gotland och Visby Vespa Club! Tveka inte att höra av dig om du semestrar med din älskling på ön :-)

Kultur och historia möts i Visby. Foto: Mikael DunkerTräff första tisdagen i månaden på glassbaren i Visby hamn.Vespister på väg ner för rackarbacken. Foto: Mikael DunkerHavspromenaden vid Norderstrand. Foto: Mikael DunkerVespaklubben deltar i Visby återkommande MC-kortege. Foto: Mia Stuhre

Annonsera, ej inloggad